Text Size

Ultimele 7 zile de inscriere la concursul de Debut Literar Unicredit, editia a IV-a

PDFPrintE-mail

 

    Dragii noştri, 

    Vă reamintim că se apropie termenul limită pentru înscrierile la cea de-a patra ediţie a Concursului de Debut Literar UniCredit.

    Aşadar, până pe data de 24 aprilie (inclusiv) aşteptăm lucrările voastre! 

    Pentru a evita descalificarea din prima etapă de evaluare (etapă ce aparţine organizatorilor), vă rugăm să citiţi cu atenţie Regulamentul Concursului.

   Am primit lucrări care nu întruneau următoarele condiţii şi ca urmare au fost descalificaţi:

- numărul minim de caractere cu semne pentru fiecare secţiune 

- manuscrise (creaţii scrise de mână, care sunt greu lizibile de către juriu)

ATENTIE! Chiar dacă în format needitabil, nu putem număra caracterele cu semne, ştim că pe o pagină A4 sunt aproximativ 1360 de caractere cu spaţii, aşadar, pentru secţiunea PROZĂ Scurtă, ar trebui să aveţi in jur de 70 de pagini

La această ediţie nu se mai oferă feedback din partea membrilor juriului, aşadar acest concurs este dedicat oamenilor cu talent care vor să participe pentru premiul final şi nu doar să afle nişte păreri :)

SFAT: La secţiunea POEZIE, sunt acceptate MINIM 25 de poezii, aşadar vă sugerăm (chiar dacă din punct de vedere tehnic este acceptat) să depăşiţi acest număr! :)

Aşteptăm creaţiile voastre pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it cu specificaţia: Pentru concursul  de debut literar UniCredit IV: Sectiunea ....

De asemenea, nu uitati si de Declaratia Drepturilor Autorului

Dacă aveţi întrebări, sugestii, comentarii, ni le puteţi adresa fie la secţiunea "comentarii pe site" (în prealabil trebuie sa vă abonaţi), fie pe e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , fie prin telefon la: 021/252.00.43 

Succes!

Echipa bibliofagia.ro

 

Comentarii (6)add comment

romina said:

Da, intr-adevar maine nu e nimeni la birou. Ok! trimiteti prin posta. Nu uitati data postei nu trebuie sa depaseeasca 24 aprilie.

Cele bune,

Romina
 
Raporteaza abuz
vot
vote -
April 21, 2011
Voturi: +0

Cosmin Maricari said:

Aveam de gând să vin mâine, dar înţeleg din mesajul dvs. că e închis până pe 26 aprilie. În caz că nu ajung astăzi până la 14-15, o să trimit declaraţia prin poştă.
Mulţumesc pentru răspuns.
 
Raporteaza abuz
vot
vote -
April 21, 2011
Voturi: +0

romina said:

Buna, Cosmin!

Pentru a ajunge la noi la sediu azi, 21 aprilie, te sfatuiesc sa vii pana in orele 15. biroul se va deschide pe data de 26 aprilie.
cladirea - o casa - este pe partea stanga a bulevardului Ferdinand, chiar aproape de intersectia cu Pantelimon, spre Gara de Est. Daca ai inca probleme, uite si numarul meu: 0731 909 907

cele bune,

romina
 
Raporteaza abuz
vot
vote -
April 21, 2011
Voturi: +0

Cosmin Maricari said:

Bună dimineaţa,

Vreau să ajung la sediul Asociaţiei Catalist şi încerc să-mi dau seama unde este nr. 125 pe Bd. Ferdinand. Îmi puteţi da nişte puncte de reper, vă rog?

Mulţumesc.
 
Raporteaza abuz
vot
vote -
April 21, 2011
Voturi: +0

romina said:

Nu va merg adresele de email si nu va pot rapsunde la intrebari. Asadar, va rog sa ma contactati telefonic: 021/252.30.44 sau 0731 909 907

Cele bune,

romina
 
Raporteaza abuz
vot
vote -
April 19, 2011
Voturi: +0

Daniela Turbatu said:

Buna seara,

Am rugamintea sa ma ajutati cu formularul "Declaratia Drepturilor Autorului" pentru concursul de Debut Literar Unicredit, editia a IV-a .
Din pacate nu reusesc sa-l accesez de pe link-urile postate pe site-ul www.bibliofagia.ro.

Va multumesc.
 
Raporteaza abuz
vot
vote -
April 19, 2011
Voturi: +0

Scrie comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
micsoreaza | mareste

security image
Scrie caracterele din imagine


busy

2% Pentru Cultura

Prietenii bibliofagia.ro

 

 

 

 

Login